Ik hoor je graag!

Wil je iets vragen of opmerken? Dan hoor ik graag van je!

IceWish volgen kan via het Expeditieblog op deze website en via de sociale mediakanalen. Tijdens de expeditie heb ik geen toegang tot mijn berichten of het blog, maar houdt ik wel een eenvoudig blog bij via Twitter vanaf mijn Garmin inReach (een systeem voor berichten via het satellietnetwerk). Vanaf 15 augustus zal dat eenvoudig blog ook in deze website te vinden zijn.

IceWish op sociale media

IceWish vermelden op sociale media? Gebruik #IceWish2023


Stuur mij een bericht

Wat is je naam?
Wat is je telefoonnummer?
Wat is je e-mailadres?

Goed om te weten: tijdens de expeditie zelf heb ik persoonlijk van medio augustus tot medio september geen toegang tot mijn e-mailberichten! Mijn e-mailberichten worden wel gelezen maar ik beantwoord deze persoonlijk weer na terugkomst van Groenland.

Bedankt! Je bericht is verstuurd.×
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw!×


Volgen

IceWish vermelden op sociale media? Gebruik #IceWish2023

Lezen hoe het ons vergaat doe je op Polarsteps!


Naar donatiepagina