Lezingen en workshops

Op 20 september 2023 hebben we onze expeditie succesvol afgerond en dus is het tijd voor een serie lezingen!

Dat doe ik met verhalen, beeld en met materialen die we gebruikten. Probeer met wanten te lunchen. Proef wat we aten en leer hoe je een tent verankert in ijs. Daarnaast vertel ik over de voorbereidingen, bijzonder moeilijke of mooie momenten, hoe we met risico’s omgingen en hoe het ons als team verging. De video geeft je al een eerste indruk.

De lezingen zijn gratis te bezoeken, ik vraag je een donatie te doen (het bedrag bepaal jij zelf) aan de Make-a-Wish foundation.

De lezingen zijn geschikt voor jong en oud(er) en worden gehouden op Lekstraat 13a in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

De eerstvolgende lezing is op vrijdag 3 mei 2024 om 19:00 uur.

Bekijk de teaservideo

Leuk dat je komt!

Hier tref je alle praktische informatie. De lezing is gratis te bezoeken, ik vraag je wel om een donatie te doen aan de Make-a-Wish foundation via mijn actiepagina. Dat kan ter plaatse of nu al via onderstaande knop. Je bepaalt zelf het bedrag!

Tijdens de lezing neem ik je mee in het verhaal van onze expeditie. Ik vertel uitgebreid over de voorbereidingen, leg uit welke dagen bijzonder waren en hoe we omgingen met risico's, tegenslagen en de omstandigheden. Natuurlijk kun je vragen stellen en laat ik ook zien welke bijzondere materialen we gebruikten.

Na de lezing is er uiteraard uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

Je kunt voorafgaand aan de lezing om 17:30 uur een hapje mee eten bij onze burenmaaltijd Buurzaam Koken. Ik wil je vragen daarvoor wel te reserveren via de website van Buurzaam Koken.

Praktische informatieVolgen

IceWish vermelden op sociale media? Gebruik #IceWish2023

Lezen hoe het ons vergaat doe je op Polarsteps!


Naar donatiepagina