Hoi onbekende avonturier!

Het is je vast al opgevallen: geen waarschuwing voor cookies of verplicht akkoord gaan met vage voorwaarden op deze website. Waarom niet? Simpel, ik respecteer je privacy!

Deze website plaatst geen cookies en verzameld geen agressieve analytics. Bezoekers aantallen leg ik vast met Matomo, een privacyvriendelijke tool waarbij ik bezoekersdata in eigen beheer heb en anonimiseer. Voor mij ben je als bezoeker een mysterieuze onbekende, totdat je zelf besluit contact te zoeken. Dat mag altijd, je kunt via de contactpagina mij eenvoudig bereiken (al kan ik op de ijskap geen berichten ontvangen).

Uiteraard is mijn website keurig voorzien van een versleutelde verbinding zodat je privacy extra beschermd is. Als je het contactformulier op deze website gebruikt wordt je bericht daardoor veilig als e-mail aan mij verzonden en niet verder in een database opgeslagen.

Als je contact met mij zoekt bewaar ik alleen de hoogstnoodzakelijke informatie. Daarmee voldoe ik aan de nieuwste privacystandaarden voor het verwerken van persoonsgegevens. Wil je niet dat ik gegevens van je bewaar? Dan vernietig ik deze desgevraagd.

Wanneer je mijn sociale mediakanalen of de website van Make-a-Wish bezoekt dan verlaat je mijn website. Er kan je gevraagd worden om akkoord te gaan met de gebruikersvoorwaarden van mijn sociale mediakanalen of Make-a-Wish.

Heb je vragen over je persoonsgegevens bij IceWish? Neem dan gerust contact met mij op!Volgen

IceWish vermelden op sociale media? Gebruik #IceWish2023

Lezen hoe het ons vergaat doe je op Polarsteps!


Naar donatiepagina